Frågor & Svar

Frågor & Svar

Modell: Modern312 och Privat Insynsskydd

Vad är Ellma staketet tillverkat av?

Ellma’s exklusiva vinyl är tillverkat av råmaterialet polyvinyl chloride (PVC), UV skydd.

 

Utseende

 

Finns det olika modeller?

Vinylstaket.se är stolta att erbjuda 5 olika modeller vinyl-staket: 1) Traditionell. 2) Modern312. 3) Modern313. 4) Modern326. 5) Klassisk. 6) Privat (insynsskydd)

Ett stort antal staket finns tillgängliga för dig, för att du skall få största möjliga valmöjlighet.

 

Säkerhet

 

Är vinyl säkert och hållbart för dagligt slitage?

Ja! Ellma är mån om sina kunder. Ellma’s produkter är säkra, till och med för den yngsta familjemedlemmen. Alla våra staket har en slät yta. Det finns inga “naglar”, vassa kanter, eller flisor. Våra produkter är förstärkta efter önskemål med aluminium balkar. Det är dock bra att vara försiktig när du använder gräsklippare eller trimmer vid staketet.

 

Är "Ellma" vinylstaket miljövänligt?

Ellma Vinylstakets produkter är säkra och giftfria. De innehåller inte heller bly eller kräver de tunga metallerna eller farliga kemikalier som behövs för att behandla och underhålla trämaterial. Ellma’s produkter är miljösäkra och eftersom trämaterial inte används. Så får våra träd stå kvar i skogarna. Det finns inga kemikalier som kan förorena din trädgård och vinylen bryts inte ner eller blir förstörd när det utsätts för vatten, fukt eller jord.

 

 

Utförande

 

Är det starkt?

Vi är stolta att presentera att våra staket är 5 gånger så starkt och 4 gånger mer flexibelt än trä.

Staketet är förstärkt efter önskemål med aluminiumbalk som finns i den liggande regeln i botten för att få staketet stadigt.

 

Kan staketet brinna?

Staketet har en hög förbränningsgrad på 480 grader, så de smälter inte så lätt. Om man håller en låga mot staketet så brinner det, men så snart man tar bort det slutar det brinna av sig själv.

 

Kan det gulna?

Nej. När vinylprodukter gulnar beror det på solens UV strålar. Dessa produkter innehåller titan dioxid (TiO2), vilket ger ett otroligt bra UV skydd.

 

Hur håller jag staketet fräscht?

Dessa staket har designats för att minimera underhållet och det brukar räcka att skölja av staketet med en trädgårdsslang. Om det blir mycket nedsmutsat kan man använda rengöringsmedel och sedan duscha av det. Man skall dock först alltid prova rengöringsmedlet på en dold yta först, innan man rengör hela staketet.

 

Kan det bli mögel på staketet?

Staketet har en slät, icke porös yta som gör det svårt för mögel att fästa. Men om det är mycket fuktig miljö, kan dock algbildning uppkomma. Om det gör det, kan det lätt tvättas av med vatten (lite såpa) och svamp. Skölj efter med vattenslangen.

 

Går det att förstärka vinylstaketet?

Med hjälp av en aluminiumporfil som man skjuter in i nedre regeln förstärker man upp hela sektionen. Denna profil rekommenderas nör staketlinjen monteras på altan, balkong, poolområden samt där staketet påfrestas vid snö-vallar under vintern.

 

 

Installation

 

Hur sätter man upp staketet?

Staketet sätts upp precis som ett trästaket. Alla delar är färdigskurna från fabriken. Stolparna grävs ner i marken med betong. Sedan stoppar man i de liggande balkarna i stolparna. Och till slut fästes spjälor i ribborna. Ett ordentligt monterat Ellma staket är ett starkt, hållbart och livslångt staket.

 

 

Att äga

 

Är ett Ellma-vinylstaket dyrare än ett trästaket?

Initialt, Vinyl kostar mer än trä (om inte du köper högklass trä, då är det ungefär samma kostnad). När du beräknar kostnaden, målar eller underhåll av ett trä-staketsystem, vinyl är det mest förnuftigaste och ekonomiska köpet. Det är en engångsinvestering som kommer att hålla en livstid! Vinyl produkter har aldrig varit mer så attraktiva som nu.

 

Har du fler frågor kan du kontakta oss via e-mail: info@vinylstaket.se

 

Modell: Modern312

 

Modell: Modern312

 

Modell: Klassisk

Fördelar med vinylstaket

 

Traditionell (art.nr 300-302-00)

Produkter / Staket modeller

Populära Kategorier / Sökord

Följ oss på

 

 

 

Staket: Klassisk

staket, vinyl, plaststaket, plast, häststaket, inhängnad,

Instagram

Staket: Traditionell

avgränsa, gjerde, stängsel, nytänk, trädgård, gräsmatta,

Facebook

Staket: Modern 312

altan, stolpsko, ankare, fäste, vernda, poolstaket,

Staket: Modern 313

 

Staket: Modern326

poolområde, insynsskydd, underhållsfri, tvätta, spjälor,

Insynsskydd: Privat

reglel, stolpar, pvc, stolphatt, vitt, montering, hattar,

 

 

Stolphattar, spjältoppar,

 

Kontakta oss på E-post: info@vinylstaket.se

Copyright © All Rights Reserved